Resultaat 211 - 220 (van 578)

• Cursus: Gezondheidsapps en videoconsult UITVERKOCHT Bekijk details

1 januari 2021

Steeds meer zaken in de zorg worden digitaal geregeld. In de coronatijd is dit alleen maar toegenomen. In drie cursussen helpt Bibliotheek Katwijk mensen op weg met het gebruiken van digitale zorg. De laatste cursus in deze serie is: ‘Gezondheidsapps en videoconsult’. In deze handige cursus op maandag 6 december van 9.30-11.30 uur in Bibliotheek Hoornes maak je kennis met het gebruiken van betrouwbare gezondheidsapps en het beeldbellen met de dokter (videoconsult).

• Workshop: 'Worden wat je wil' met Green Screen: UITVERKOCHT Bekijk details

1 januari 2021

In de Kinderboekenweek staat er in de bibliotheek een superleuke gratis workshop met de Green Screen op het programma. Op dinsdag 12 oktober van 15.30 tot 16.45 uur kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek worden wat ze willen. Want dáár gaat het dit jaar over in de Kinderboekenweek. Doe mee aan deze creatieve workshop waarbij je de allerleukste foto van wat je worden wil mee naar huis krijgt.

• Vacature Bekijk details

1 januari 2021

Bibliotheek Katwijk zoekt op korte termijn:

• Ontmoet Schrijvers Online (met o.a. Adriaan van Dis) Bekijk details

1 januari 2021

Op donderdag 24 juni van 19.30 tot 21.00 uur vindt de derde editie van Ontmoet Schrijvers Online plaats, live vanuit het bibliotheektheater in Rotterdam. Schrijver Elfie Tromp gaat deze avond in gesprek met Adriaan van Dis, Simone Atangana Bekono en Maxime Garcia Diaz. Kijkers kunnen tijdens deze livestream zelf ook vragen stellen. Verder wordt er voorgedragen door de aanwezige schrijvers en dichters.

• Escape game-ochtend in herfstvakantie Bekijk details

1 januari 2021

In de herfstvakantie is er op woensdag 20 oktober van 10.30 tot 11.45 uur in de bibliotheek aan de Hoorneslaan een spannende escape game vol avontuur, puzzels en raadsels voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De laptops in de bieb staan klaar zodat acht kinderen samen in dit avontuur kunnen duiken. Regel snel een gratis toegangskaart!

• Cursus: Betrouwbare informatie zoeken over gezondheid Bekijk details

1 januari 2021

Steeds meer zaken in de zorg worden digitaal geregeld. In de coronatijd is dit alleen maar toegenomen. In drie cursussen helpt Bibliotheek Katwijk mensen op weg met het gebruiken van digitale zorg. De eerste cursus van deze serie is: ‘Betrouwbare informatie zoeken over gezondheid’. In deze handige cursus op maandag 22 november van 9.30-11.30 uur in Bibliotheek Hoornes maak je kennis met het gebruiken van de websites thuisarts.nl en apotheek.nl.

• Vrolijke jeugdfilm over muzikale trollen Bekijk details

1 januari 2021

Op de tweede woensdagmiddag van de Kinderboekenweek staat er in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek een echte hitfilm klaar. Kinderen vanaf 6 jaar zijn op 13 oktober van harte uitgenodigd voor een muzikaal tourtje in trollenland. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis maar kinderen moeten zich vooraf aanmelden via de kaartverkoop van de bibliotheek.

• Informatiebijeenkomst: Start leesclub geschiedenis Bekijk details

1 januari 2021

Lees je graag boeken over de geschiedenis of verhalen die zich afspelen tegen een historische achtergrond? En vind je het leuk om met anderen door te praten over een mooi boek over de geschiedenis dat je hebt gelezen? Die mogelijkheid én de kans om nieuwe mensen te ontmoeten (op anderhalve meter!) is er op zaterdag 16 oktober van 10.30 uur tot 12.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever met de informatiebijeenkomst: Start leesclub geschiedenis. Er is plek voor negen deelnemers. Reserveer vooraf wel...

• Gratis startbijeenkomst literaire leesgroep Bekijk details

1 januari 2021

Wie herkent dat? Dat als je een mooi boek hebt gelezen, dat je er dan graag met iemand over wilt doorpraten en dat je met een ander wilt delen wat een verhaal heeft losgemaakt. Die mogelijkheid én de kans om nieuwe mensen te ontmoeten komt er op zaterdag 13 november van 10.30 tot 12.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

• Kindertheater Deep Deep met: Oppasser voor een dag Bekijk details

1 januari 2021

Op de laatste zaterdag van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Katwijk de superleuke kindervoorstelling ‘Oppasser voor een dag’ in het Dorpshuis in Valkenburg. Het thema van de Kinderboekenweek 2021 ‘Worden wat je wil’ staat centraal in deze vrolijke, muzikale en interactieve kindertheatervoorstelling. Zaterdag 16 oktober van 11.00 tot 11.45 uur wordt een klein uurtje vol plezier en avontuur voor kinderen van 5 t/m 9 jaar over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil.

Paginanavigatie