Resultaat 1 - 10 (van 350)

• Workshops Handlettering in de Zomerbieb

10 juli 2018

Handlettering is helemaal hot! Daarom organiseert Bibliotheek Katwijk in het kader van de Zomerbieb drie keer een workshop Handlettering: 2x voor volwassenen en 1x voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Meld je snel aan om te ontdekken wat handlettering precies is, wat je er voor nodig hebt en ook wat het je aan moois oplevert. Christel van www.christelschrijft.nl geeft deze super leuke en creatieve workshops: voor volwassenen op maandag 16 juli van 14.00 tot 15.00 uur en op dinsdag 21 augustus van 11.00...

Bekijk details van Workshops Handlettering in de Zomerbieb

• Zangworkshop: 'Zingen met avontuur' voor volwassenen

10 juli 2018

Zingen is voor iedereen. Zingen ontspant én geeft energie. Wie daar zelf het bewijs van wil ervaren, kan zich nu aanmelden voor de workshop ‘Lekker samen zingen’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Op maandag 16 juli om 19.30 uur neemt zangcoach Annemarie Willems de deelnemers mee op een heus zangavontuur. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen, want zingen geeft lucht. Letterlijk.

Bekijk details van Zangworkshop: 'Zingen met avontuur' voor volwassenen

• Workshop: Borstelrobotjes maken

10 juli 2018

Dat wordt een supergave eerste dinsdagochtend van de zomervakantie met de workshop ‘Borstelrobotjes maken’ in de Hoofdbieb. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich inschrijven voor deze bijzondere knutselworkshop op dinsdag 17 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Wacht niet te lang met aanmelden want iedereen wil wel zo’n grappig borstelrobotje door het huis zien schuiven.

Bekijk details van Workshop: Borstelrobotjes maken

• Lekker voorlezen uit prentenboeken

10 juli 2018

Heerlijk voorgelezen worden: het ís en blijft een feestje. We gaan het deze zomer een paar keer doen. Schuif gezellig aan bij zo’n leuke voorleesactiviteit in de bieb voor jonge kinderen.

Bekijk details van Lekker voorlezen uit prentenboeken

• Marnick theater speelt gratis kindervoorstellingen

10 juli 2018

Genieten van een kindertheatervoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op donderdag 19 juli in de Hoofdbieb om 14.30 uur én in Bibliotheek Valkenburg in Het Dorpshuis om 16.00 uur. Het Marnick theater speelt de voorstelling ‘Kleine Haas en Grote Haas’ in de Hoofdbieb en de voorstelling ‘De Gruffalo’ in Valkenburg. Beide voorstellingen duren ongeveer 20 minuten en er is gratis inloop tijdens de openstelling van de bibliotheek.

Bekijk details van Marnick theater speelt gratis kindervoorstellingen

• Workshop 'Zeilen en varen' door Creakids

10 juli 2018

Altijd een feestje om aan mee te doen: een knutselworkshop door Creakids Katwijk. Op zaterdag 21 juli staat er van 10.30 tot 12.30 uur weer eentje op het programma van de Zomerbieb. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen hun hart ophalen bij deze creatieve workshop in de Hoofdbieb met als thema: zeilen en varen.

Bekijk details van Workshop 'Zeilen en varen' door Creakids

• Knutselworkshop: sieraden maken voor kids

10 juli 2018

Altijd leuk om je eigen gemaakte sieraad te dragen en daar de hele zomer mee te pronken. Wie een ketting, armband, oorbellen of een sleutelhanger wil maken, kan op 24 juli van 10.30 tot 12.00 uur terecht bij de knutselworkshop ‘Sieraden maken voor kinderen’ in de hoofdbieb aan de Schelpendam.

Bekijk details van Knutselworkshop: sieraden maken voor kids

• Poppentheater speelt gratis voorstelling 'De koning gaat kamperen'

10 juli 2018

Genieten van een zomerse poppenkastvoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op woensdag 25 juli om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Poppentheater Belletje Sterk speelt de poppenkastvoorstelling ‘De koning gaat kamperen’ voor kinderen vanaf 3 jaar. Iedereen is van harte welkom, kan gratis binnenlopen en vol = vol.

Bekijk details van Poppentheater speelt gratis voorstelling 'De koning gaat kamperen'

• Poppentheater speelt gratis voorstelling 'Wallie'

10 juli 2018

Genieten van een zomerse poppenkastvoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op donderdag 26 juli om 10.30 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Poppentheater Belletje Sterk speelt de poppenkastvoorstelling ‘Wallie’ voor kinderen vanaf 2 jaar. Iedereen is van harte welkom, kan gratis binnenlopen in de bieb en vol = vol.

Bekijk details van Poppentheater speelt gratis voorstelling 'Wallie'

• Speurtocht boekenhelden met leuke prijsjes

10 juli 2018

In de Hoofdbieb en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever kun je van 30 juli t/m 11 augustus meedoen aan een leuke speurtocht met als titel ‘Boekenhelden’. Grote boekenhelden als Bob de Bouwer, Kikker, Vos en Haas, Winnie de Poeh en Jip en Janneke komen allemaal voorbij in deze speurtocht. Doe ook mee, word zelf een boekenheld en win ook nog eens een mooie prijs met deze speurtocht.

Bekijk details van Speurtocht boekenhelden met leuke prijsjes