Jeugdfilmmiddag in Dorpshuis Valkenburg

Gepubliceerd op: 7 maart 2022 12:25

Er komt weer een gezellige filmmiddag van Bibliotheek Katwijk en Sportbedrijf Katwijk aan. In het Dorpshuis Valkenburg is op woensdagmiddag 6 april om 14.00 uur een heerlijke feelgoodfilm uit 2021 te zien over een stoer meisje met een levendige fantasie. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich op deze middag gratis laten verrassen met deze jeugdfilm.

Kapiteinsdochter

De film gaat over een stoer meisje. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Een vlot vertelde, charmante en hier en daar zelfs best spannende jeugdfilm.

Kom lekker meegenieten op woensdagmiddag 6 april om 14.00 uur in het Dorpshuis Valkenburg. Schuif maar gezellig aan, de toegang is gratis.