Jeugd

Tot 18 jaar gratis lid!

Tot je 18e verjaardag leen je je boeken gratis bij bibliotheek Katwijk! Boeken, cd’s, films, games, ebooks: de mogelijkheden zijn legio.

Meld je direct aan

Boekstart: Lezen voor baby’s

Voorlezen aan baby’s is goed voor de ontwikkeling van het kind. In de bibliotheek zijn er veel boekjes die geschikt zijn voor kinderen tot 1,5 jaar oud.

Meer over Boekstart


Gratis e-books voor de jeugd

Ook voor jou zijn er veel leuke e-books te lezen. Streamen of downloaden, het kan allebei. Maak een webaccount aan om ze te kunnen lezen.

Bekijk het jeugdaanbod

Info voor werkstuk of spreekbeurt

Honderden onderwerpen met betrouwbare info, filmpjes, boekentips en verwijzingen. Voor groep 5 t/m de 2e klas. Hiermee wordt het maken van een werkstuk weer leuk!

Vind jouw onderwerp

Gratis e-books voor jongeren

Of je nou gaat voor een spannend verhaal of even lekker wil lachen; een goed e-book lees je in één ruk uit.

Bekijk het 12+ aanbod

Hoe leen je e-books?

Hoeveel e-books kun je lenen? Op welke apparaten? En hoe maak je een webaccount aan? We hebben alle info voor je op een rij gezet.

Meer over e-books

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Bibliotheek Katwijk organiseert veel activiteiten. Ook voor kinderen, ouders en grootouders. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Meld je aan

Als uw kind moeite heeft met lezen

Eén op de vier kinderen heeft moeite met lezen. Voor die kinderen is er het Makkelijk Lezen Plein. Want het Makkelijk Lezen Plein maakt moeilijk lezen makkelijk!

Help uw kind makkelijker lezen