Resultaat 181 - 190 (van 619)

• Kerstverkoop afgeschreven materialen Bekijk details

26 november 2021

Vlak voor de kerstvakantie verkoopt Bibliotheek Katwijk de afgeschreven materialen. Vanaf vrijdag 17 t/m vrijdag 31 december kunnen bezoekers van de bibliotheek weer lekker grasduinen tussen de materialen die niet langer tot de collectie van de bibliotheek behoren.

• Nieuws Cultuurbedrijf Bekijk details

23 november 2021

Wellicht heb je het in de krant gelezen: de gemeente Katwijk is bezig om tot een definitief voorstel te komen voor de herhuisvesting van de bibliotheek, de muziekschool en K&O en de wording van één Cultuurbedrijf. Daarover is op 22 november een Raadsbrief gestuurd. Wethouder Jacco Knape verwacht begin 2022 uitsluitsel te hebben over het bijbehorende parkeer- en verkeersonderzoek.

• Coronamaatregelen Bekijk details

5 november 2021

Vanaf 25 februari vervallen vrijwel alle coronamaatregelen in de bibliotheken. De mondkapjesplicht vervalt, de 1.5 meter afstand vervalt en bij activiteiten wordt geen coronatoegangsbewijs meer gevraagd.

• Cursus: Veilig online Bekijk details

1 november 2021

Let op fraude op internet! Je hoort allerlei verhalen over internetfraude, via onveilige websites, WhatsApp, sms of sociale media. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Dat leer je in de praktische cursus ‘Veilig online’, een cursus voor iedereen die veiliger wil internetten. De cursus bestaat uit twee dagdelen en wordt gegeven op maandag 13 én 20 december van 9.30 tot 11.30 in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

• Cursus: Werken met het patiëntenportaal Bekijk details

14 oktober 2021

Steeds meer zaken in de zorg worden digitaal geregeld. In de coronatijd is dit alleen maar toegenomen. In drie cursussen helpt Bibliotheek Katwijk mensen op weg met het gebruiken van digitale zorg. De tweede cursus in deze serie is: ‘Werken met het patiëntenportaal’. In deze handige cursus op maandag 29 november van 9.30-11.30 uur in Bibliotheek Hoornes maak je kennis met het gebruiken van de patiëntenportalen huisarts en ziekenhuis.

• Avond met schrijver Ilja Leonard Pfeijffer: GEANNULEERD Bekijk details

12 oktober 2021

Ilja Leonard Pfeijffer heeft vandaag (15 november) zijn tour afgezegd. De dichter en schrijver komt dus niet op donderdagavond 18 november naar de gemeente Katwijk. De populaire schrijver Pfeijffer zou vorig jaar in de Boekenweek al in de bibliotheek komen vertellen over zijn werk en over de thema’s waar hij regelmatig over schrijft maar dit kon vanwege het coronavirus en de lockdownperiode geen doorgang vinden.

• Filmavond Plus met romantisch kostuumdrama: GEANNULEERD Bekijk details

11 oktober 2021

Genieten van een goede film en een lekker hapje. Die garantie staat voor de Filmavond Plus op woensdag 8 december om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek. Dit keer is gekozen voor een romantisch Amerikaans kostuumdrama uit 2019 naar het beroemde gelijknamig boek uit 1868 van Louisa May Alcott. Over vier zussen met grote ambities die allemaal op hun eigen manier omgaan met de liefde...

• Hulp bij installeren CoronaCheck-app Bekijk details

23 september 2021

Wil je ook de CoronaCheck-app op je telefoon maar weet je niet precies hoe dat moet? Kom dan naar de computer-spreekuren in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan.

• Breiclub actief Bekijk details

2 augustus 2021

Vanaf woensdag 1 september wordt er weer wekelijks tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek een plekje ingeruimd voor een actieve breiclub onder leiding van de vrijwilligers Janny, Atie en Annelien. Welkom om gezellig aan te schuiven en uiteraard gebeurt dat op coronaveilige afstand.

• Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik Bekijk details

1 augustus 2021

Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig om een afspraak te maken? Kom naar het spreekuur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan.

Paginanavigatie