Nieuws

Resultaat 11 - 20 (van 525)

 • Vakantielezen workshop: Moppenbeker Bekijk details

  13 juni 2022

  Wat is het zomerleesprogramma Vakantielezen onwijs leuk om aan mee te doen! Met drie leuke workshops in de Hoofdbibliotheek én een doorlopende speurtocht in alle bibliotheekvestigingen. Met Vakantielezen gaan beginnende lezers van 7 t/m 9 jaar op een spannende ontdekkingsreis thuis én in de bibliotheek. Voer de opdrachten online uit via www.vakantie-lezen.nl en maak kans op zomerse prijzen. Op woensdag 17 augustus van 10.15 tot 11.15 uur staat de laatste Vakantielezen workshop in de Hoofdbibliotheek...

  Bekijk details van Vakantielezen workshop: Moppenbeker

 • Vakantielezen workshop: BiebOlympics Bekijk details

  13 juni 2022

  Wat is het zomerleesprogramma Vakantielezen onwijs leuk om aan mee te doen! Met drie leuke workshops in de Hoofdbibliotheek én een doorlopende speurtocht in alle bibliotheekvestigingen. Met Vakantielezen gaan beginnende lezers van 7 t/m 9 jaar op een spannende ontdekkingsreis thuis én in de bibliotheek. Voer de opdrachten online uit via www.vakantie-lezen.nl en maak kans op zomerse prijzen. Op woensdag 3 augustus van 10.15 tot 11.15 uur staat de tweede Vakantielezen workshop in de Hoofdbibliotheek...

  Bekijk details van Vakantielezen workshop: BiebOlympics

 • Vakantielezen workshop: Sprookjesbingo Bekijk details

  13 juni 2022

  Wat is het zomerleesprogramma Vakantielezen onwijs leuk om aan mee te doen! Met drie leuke workshops in de Hoofdbibliotheek én een doorlopende speurtocht in alle bibliotheekvestigingen. Met Vakantielezen gaan beginnende lezers van 7 t/m 9 jaar op een spannende ontdekkingsreis thuis én in de bibliotheek. Voer de opdrachten online uit via www.vakantie-lezen.nl en maak kans op zomerse prijzen. Op woensdag 13 juli van 10.15 tot 11.15 uur staat de eerste Vakantielezen workshop in de Hoofdbibliotheek op...

  Bekijk details van Vakantielezen workshop: Sprookjesbingo

 • Word ontwerper tijdens de supertoffe workshop Vinylsnijder Bekijk details

  13 juni 2022

  Wist je dat de bibliotheek ook een vinylsnijder heeft? Hoe leuk is het om met dit apparaat een gymtas of je eigen kleding te bedrukken met een tof eigen ontwerp. Op donderdagmorgen 18 augustus kun je van 10.15 tot 12.00 uur al je ontwerptalent inzetten bij de workshop Vinylsnijder. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar hartstikke leuk om aan mee te doen. En je houdt er ook echt iets aan over.

  Bekijk details van Word ontwerper tijdens de supertoffe workshop Vinylsnijder

 • Workshop: Tie dye T-shirt maken Bekijk details

  13 juni 2022

  De Zomerbieb organiseert op dinsdag 16 augustus in de Hoofdbibliotheek twee keer een gave creatieve workshop voor kinderen die van kleur houden. In de workshops ‘Tie dye t-shirt maken’ ontwerpen kinderen van 7 t/m 12 jaar hun eigen t-shirt. En reken maar dat dat een echte blikvanger wordt. Je kunt op 16 augustus kiezen uit twee tijden: van 10.00 tot 11.00 uur óf van 11.15 tot 12.15 uur. Doe je mee?

  Bekijk details van Workshop: Tie dye T-shirt maken

 • Cursus: Stop-motion film maken Bekijk details

  13 juni 2022

  Weer zo’n top activiteit in het kader van de Zomerbieb om aan mee te doen. Dit keer een driedelige cursus voor kinderen van 7 t/m 12 jaar onder de titel: Stop-motion film maken. Op drie ochtenden, 20, 21 én 22 juli, gaan kinderen van 10.15 tot 11.30 uur onder begeleiding aan de slag om een onwijs leuk filmpje te maken.

  Bekijk details van Cursus: Stop-motion film maken

 • Marnicktheater speelt: Ezel en Leeuw naar de ruimte Bekijk details

  13 juni 2022

  Bibliotheek Katwijk heeft weer een superleuk Zomerbiebprogramma en daarin mag een kindervoorstelling van het Marnicktheater niet ontbreken. Op woensdag 20 juli spelen zij twee keer de prachtige interactieve voorstelling ‘Ezel en Leeuw naar de ruimte’ voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. De voorstellingen zijn te bekijken om 10.15 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever én om 12.15 uur in de Hoofdbibliotheek. Geniet met je kindje van het leuke verhaal en doe lekker mee!

  Bekijk details van Marnicktheater speelt: Ezel en Leeuw naar de ruimte

 • Micro:bit bootcamp Bekijk details

  13 juni 2022

  Vervelen in de zomervakantie? Nergens voor nodig! Op vrijdagmorgen 29 juli staat er in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek een superleuke bootcamp met micro:bit op het programma. Van 10.15 tot 12.15 uur zijn kinderen van 9 t/m 12 jaar welkom om lekker aan de slag te gaan en spelenderwijs kennis te maken met programmeren en in aanraking te komen met elektronica. Er kan van alles worden gemaakt bij deze educatieve activiteit in de bibliotheek.

  Bekijk details van Micro:bit bootcamp

 • Tweedelige cursus: CoSpaces en Virtual Reality Bekijk details

  13 juni 2022

  Da’s pas een leuke cursus in twee delen om de zomervakantie mee te beginnen! In het kader van de Zomerbieb staat er op 14 én 15 juli in de Hoofdbibliotheek een tweedelige supercoole cursus op het programma met Virtual Reality. Kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar ontdekken tijdens deze cursus in twee ochtenden Virtual Reality met het programma CoSpaces. Een klein beetje ervaring met programmeren is wel handig. Snel aanmelden want er kunnen maar acht kinderen meedoen aan deze cursus in twee delen....

  Bekijk details van Tweedelige cursus: CoSpaces en Virtual Reality

 • Workshop: ZomerZang in Katwijk Bekijk details

  9 juni 2022

  Zingen is voor iedereen, zingen ontspant én geeft energie. Wil je het bewijs, meld je dan snel aan voor de workshop ‘ZomerZang in Katwijk’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek. Op woensdag 13 juli van 19.30 tot 21.30 uur neemt zangcoach Anjo van Hemert van Muziekschool Katwijk de deelnemers mee op een gezellig zangavontuur. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen.

  Bekijk details van Workshop: ZomerZang in Katwijk

Paginanavigatie