Nieuws

Resultaat 111 - 120 (van 341)

 • Cursus: Slim omgaan met je smartphone (iPhone)

  28 januari 2018

  Wil je weten wat je allemaal met je smartphone kunt doen? Kom dan naar de laagdrempelige cursus ‘Slim omgaan met je smartphone’ die in november/december in de bibliotheek wordt gegeven. Deze cursus van drie ochtenden is bedoeld voor gebruikers van een iPhone. In Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever leer je op een prettige manier hoe deze smartphone precies werkt en wat je ermee kunt doen.

  Bekijk details van Cursus: Slim omgaan met je smartphone (iPhone)

 • Katwijks Kampioenschap Vliegtuig Vouwen

  27 januari 2018

  Je hebt allemaal wel eens een A4 papier in je hand waar je, zonder erbij na te denken, een vliegtuigje van vouwt. Precies dát kun je deze zomer heel veel gaan oefenen! De Zomerbieb presenteert hier het eerste, enige en superleuke Katwijks Kampioenschap Vliegtuig vouwen 2020.

  Bekijk details van Katwijks Kampioenschap Vliegtuig Vouwen

 • Ladies night: UITVERKOCHT

  13 januari 2018

  Aan het eind van de Boekenweek, op vrijdagavond 29 maart vanaf 20.00 uur, organiseert Bibliotheek Katwijk een inspirerende Ladies Night in de Hoofdbibliotheek. Een leuke, laagdrempelige ontmoetingsavond met verrassende workshops en stands, een bakdemonstratie van Ine Paauw (oud-deelneemster van Heel Holland bakt), een presentatie van journalist Arachne die vertelt over haar kookboek ‘Eten als liefdestaal’, een photo booth, lekkere hapjes en drankjes, live muziek en een modeshow. Beter kun je het...

  Bekijk details van Ladies night: UITVERKOCHT

 • Cursus: Slim omgaan met je smartphone (Android)

  10 januari 2018

  Wil je weten wat je allemaal met je smartphone kunt doen? Kom dan naar de laagdrempelige cursus ‘Slim omgaan met je smartphone’ die in september in de bibliotheek wordt gegeven. Deze cursus van drie ochtenden is bedoeld voor gebruikers van een Android telefoon. In Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever leer je op een prettige manier hoe een smartphone precies werkt en wat je ermee kunt doen.

  Bekijk details van Cursus: Slim omgaan met je smartphone (Android)

 • Workshop: Opruimen met de KonMari Methode = UITVERKOCHT

  10 januari 2018

  23 september is de officiële start van de herfst, een seizoen waarin je je weer meer terugtrekt in huis. Ben je ook toe aan een grote najaarsschoonmaak en een lekker opgeruimd huis om de winter in te gaan? Dan is de workshop ‘Opruimen met de KonMari Methode’ op maandag 23 september om 20.00 uur in de Hoofdbibliotheek een uitgelezen kans om je huis op orde te krijgen én te houden.

  Bekijk details van Workshop: Opruimen met de KonMari Methode = UITVERKOCHT

 • Jeugdfilm met maanavontuur in Dorpshuis Valkenburg

  10 januari 2018

  Op de eerste woensdag van de maand oktober staat er weer een filmmiddag van Bibliotheek en Sportbedrijf op het programma in Dorpshuis Valkenburg. Dit keer een echte aanrader vol spanning en humor. Kinderen van zes jaar en ouder kunnen op woensdagmiddag 2 oktober aanschuiven in de brasserie van Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3) voor een gezellige filmmiddag. De film heeft alles te maken met het thema van de Kinderboekenweek ‘Reis mee!’ De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis dus kom gezellig...

  Bekijk details van Jeugdfilm met maanavontuur in Dorpshuis Valkenburg

 • Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters

  9 januari 2018

  Internet wordt steeds belangrijker. Informatie krijgen en zaken regelen: het gaat vaak via internet. Het is niet voor iedereen eenvoudig om de computer te gebruiken. Je kunt het in drie ochtenden in Bibliotheek Katwijk leren met de cursus Klik & Tik.

  Bekijk details van Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters

 • Mario Kart gametoernooi = UITVERKOCHT

  2 januari 2018

  Max Verstappen vindt het ook een té gek spel, alleen heeft hij er nu minder tijd voor. Maar in de zomervakantie zijn er genoeg kids in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te vinden die tijd hebben om de remmen los te laten gaan tijdens het Mario Kart gametoernooi in de Hoofdbieb. Ben je in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en heb je zin in iets leuks, dan is dit spannende racetoernooi op woensdagmiddag 28 augustus van 14.00 tot 16.00 uur echt iets voor jou.

  Bekijk details van Mario Kart gametoernooi = UITVERKOCHT

 • Poppentheater De Kletskous speelt 'De brandweermannetjes': UITVERKOCHT

  2 januari 2018

  Genieten van een sfeervol poppentheater in de Zomerbieb? Ja, dat kan op donderdag 29 augustus van 10.30 tot 11.15 uur in de Hoofbibliotheek aan de Schelpendam. Poppentheater De Kletskous speelt dan de vrolijke en spannende voorstelling ‘De brandweermannetjes’ voor kinderen vanaf 3 jaar. Kom, samen met je (klein-)kindje, naar dit verrassende poppentheater met leuke verhalen, live muziek en home made poppen. Ben jij de brandweerman/brandweervrouw die we zoeken? Dan zien we je graag bij de voorstelling!

  Bekijk details van Poppentheater De Kletskous speelt 'De brandweermannetjes': UITVERKOCHT

 • Workshop Minecraft: Bunker bouwen UITVERKOCHT

  1 januari 2018

  In de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk staat op 30 april weer een leuke activiteit voor kinderen op het programma. Zorg dat je erbij bent! Op dinsdag 30 april van 10.00 tot 12.30 uur is het tijd voor de workshop Minecraft: Bunker bouwen, voor kinderen van 9 t/m 14 jaar.

  Bekijk details van Workshop Minecraft: Bunker bouwen UITVERKOCHT