Resultaat 101 - 110 (van 258)

• Creacafé voor volwassenen Bekijk details

4 januari 2023

Hé, creatieve duizendpoot! Ga lekker aan de slag in ons nieuwe Creacafé in de Hoofdbibliotheek. Onder leiding van Bibi Grime leer je onder andere schminken en maak je je eigen ansichtkaarten. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een andere creatieve activiteit.

• Bouw jouw game met Bloxels Bekijk details

4 januari 2023

De Bloxels zijn terug! Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, dan ben je welkom om op dinsdag 17 januari lekker aan de slag te gaan met Bloxels in de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek. We starten om 15.45 uur en eindigen om 17.00 uur.

• Bouwen en programmeren met LEGO Bekijk details

4 januari 2023

LEGO is leuk, maar bewegende LEGO is nóg veel leuker! Kinderen van 7 t/m 12 jaar mogen op dinsdag 10 januari zelf aan de gang met programmeerbare LEGO modellen. We starten om 15.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Daar kun je op bouwen!

• Mad Science show Chemische Knallen Bekijk details

22 december 2022

We sluiten de kerstvakantie af met een fantastische Mad Science show! Kinderen van 4 t/m 12 jaar (en ouders/verzorgers) zijn van harte welkom op zaterdag 7 januari in De Burgt in Rijnsburg. De show begint om 11.00 uur.

• Gametoernooi Mario Kart Bekijk details

22 december 2022

Vroooooom… De kerstvakantie staat al bijna weer voor de deur! Dat betekent weer lekker luieren, lezen en natuurlijk: gamen! En waar is dat nou leuker dan in de bibliotheek?

• Filmmiddag in Valkenburg Bekijk details

Een vurig avontuur!

• Voorleesuurtje in de HEMA Bekijk details

22 december 2022

De HEMA Taatedam en Bibliotheek Katwijk werken samen om een gezellig voorleesmomentje aan te bieden voor ouders en hun jonge kinderen. Elke eerste woensdag van de maand beginnen we om 10.00 uur en de volgende bijeenkomst vindt plaats op 4 januari.

• Tweedelige cursus Stop-motion film maken Bekijk details

22 december 2022

En… actie! Schrijf je nu in voor deze leuke tweedelige cursus in de Hoofdbibliotheek. Op dinsdag 3 en woensdag 4 januari leer je in twee ochtenden alles over het maken van een stop-motion filmpje.

• Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen Bekijk details

22 december 2022

Tijdens de feestdagen in december is Bibliotheek Katwijk op andere tijden geopend dan gewoonlijk.

• Spellenmiddag Bekijk details

9 december 2022

De bibliotheek organiseert samen met de Readshop Rijnsburg een leuke spellenmiddag! Kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om lekker mee te komen spelen op vrijdag 30 december om 14.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met een spel of niet: wij zorgen voor de spellen en de uitleg, jullie voor de gezelligheid!

Paginanavigatie