Week van de Lieve Briefjes

Gepubliceerd op: 12 januari 2023 16:30

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 januari 2023 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn gratis af te halen bij de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk. Ook kunnen ze online besteld worden. Weet jij al aan wie je een lief briefje gaat sturen?

De voorbereidingen voor de Week van de Lieve Briefjes zijn op dit moment in volle gang. De Lieve Briefjes zijn dit jaar gemaakt door Nicole de Vries, Autumn van Grol, Kim Elants en Janet Baas. 

Briefjes afhalen

De Lieve Briefjes zijn gratis beschikbaar in al onze bibliotheekvestigingen. De complete lijst met afhaalpunten is beschikbaar op weekvandelievebriefjes.nl/afhaalpunten/
Geen tijd om kaartjes op te halen? Tegen een kleine vergoeding worden de kaartjes thuisbezorgd. Bestellen kan vanaf nu eenvoudig online via weekvandelievebriefjes.nl.

Meedoen als vereniging, groep of school?

Een tijd als deze kan best wat Lieve Briefjes gebruiken. De organisatie van de Week van de Lieve Briefjes roept alle verenigingen, groepen en scholen op om samen briefjes te schrijven en te verspreiden. Ook meedoen als vereniging of organisatie? Neem dan contact op via weekvandelievebriefjes.nl.

Belangeloos

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee.

Voor meer informatie over de lieve briefjes en de locaties waar de kaartjes verkrijgbaar zijn: kijk op www.weekvandelievebriefjes.nl of volg de Facebookpagina (Week van de Lieve briefjes).