Cursus: Hoe werkt een mobiel?

Gepubliceerd op: 27 juni 2022 11:19

Wil je weten hoe een mobiele telefoon werkt en wat je ermee kunt doen? Kom dan naar de cursus ‘Hoe werkt een mobiel’. Deze cursus is in december in de Hoofdbibliotheek. In twee middagen krijg je een eenvoudige uitleg hoe een mobiel werkt.

Regel hier gelijk een toegangskaart

Wat leer je?

Je leert apps openen en sluiten, bellen en het geluid aanpassen. Je ziet hoe de camera werkt en hoe je een wekker kunt zetten. Met de instellingen kun je tekstgrootte aanpassen of tekst zelfs laten voorlezen. Natuurlijk maak je ook kennis met leuke apps en leer je die downloaden. En er is tijd om te oefenen.

Wanneer?

De cursus ‘Hoe werkt een mobiel’ wordt gegeven in de Hoofdbibliotheek. Er kunnen acht mensen meedoen. Er zijn twee ervaren en geduldige cursusleiders aanwezig. De cursus bestaat uit twee middagen op de volgende data:

  • Maandag 12 december van 15.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 19 december van 15.00 tot 17.00 uur

Toegangskaarten

Iedereen kan meedoen aan de cursus ‘Hoe werkt een mobiel’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met cursusleider Monique Kromhout (van maandag t/m donderdag, via tel. 071 - 4021983). Kaarten zijn te koop via de knop in dit bericht én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Prijs: € 10,- (voor 2 middagen).