Spreekuren

Er zijn verschillende spreekuren.

Nieuw: Taalspreekuur

Mensen die graag beter Nederlands willen leren lezen, spreken en schrijven kunnen vragen stellen over de taalgroepen in de bibliotheek. Ben je geïnteresseerd om taalcoach te worden? Kom naar het spreekuur op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur of bel 0630844858. 

Nieuw: Energiespreekuur

Iedere dinsdag is er van 14.00 tot 15.30 uur een Energiespreekuur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Krijg gratis advies over energievraagstukken en energiebesparing. Ook kunt u uw vragen stellen over de bespaarbox die u kunt aanvragen bij de gemeente.

Spreekuur Geldzaken

Grip op de Knip Katwijk en het wijkteam houden iedere dinsdag een spreekuur Geldzaken. Het is voor iedereen die gratis advies of informatie wil over zijn/haar geldzaken. De mensen van Grip op de Knip Katwijk en het wijkteam proberen te helpen als je te weinig geld hebt. Ook helpen ze regelingen aanvragen. 

Let op: Spreekuur Geldzaken komt verbeterd terug. Tot die tijd is er geen inloopspreekuur.

Computerspreekuur

Kom op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur naar het computerspreekuur. We helpen met problemen met computer, tablet of telefoon.  

Digi-taalcoach

In het digiTaalhuis staan computers met taalprogramma's. Er is een vrijwilliger die je daarbij helpt. Elke maandag en woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.  

Formulierenbrigade

De Formulierenbrigade helpt bij het invullen van formulieren en brieven van de gemeente en de overheid. Zij zitten in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever:

  • op dinsdag tussen 10.00-12.00 uur én van 13.30 tot 15.30 uur
  • op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Inloopspreekuur wijkregisseur en wijkagent

Spreekuur voor inwoners van de Hoornes waarbij zij kunnen praten met de wijkregisseur en de wijkagent over problemen in de wijk. Elke donderdag van 13.30 tot 14.30 uur.