Spreekuren

Naast alle cursussen en taalactiviteiten kun je ook naar verschillende spreekuren in het digiTaalhuis. Heb je problemen met je computer, tablet of telefoon, dan kun je naar het computerspreekuur of heb je advies nodig over hoe je beter met je geld kunt omgaan? Dan kan je naar het financieel spreekuur. Er zitten wekelijks kundige mensen op je te wachten die je graag advies geven.

Spreekuur belastinghulp

Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Medewerkers van de Rechtswinkel in Leiden helpen je er graag bij. Opgeven voor dit spreekuur kan aan de balie van de Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De medewerkers daar vertellen je dan precies wat je allemaal mee moet nemen.

Het spreekuur belastinghulp staat voor 2020 gepland op:

  • vrijdag 17 april
  • zaterdag 18 april

Je kunt je aanmelden voor bovenstaande data vanaf 17 februari aan de balie van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Computerspreekuur

Problemen met je computer, tablet of telefoon? Kom dan naar het gratis computerspreekuur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Iedere maandag-, woensdag- en donderdagmiddag zitten er van 13.30-16.00 uur vrijwilligers klaar die je graag helpen. Je kunt hier ook terecht als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar informatie op het internet.

Digi-taalcoach

In het digiTaalhuis kun je kosteloos op de computers die er staan oefenen met de Nederlandse taal. Iedere woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur is er een Digi-taalcoach aanwezig die je kan ondersteunen en helpen met deze programma’s. Je bent van harte welkom om op deze dagen te komen oefenen. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt, je kunt gewoon binnenlopen.