Spreekuren

Naast alle cursussen en taalactiviteiten kun je ook naar verschillende spreekuren in het digiTaalhuis. Heb je problemen met je computer, tablet of telefoon, dan kun je bijvoorbeeld naar het computerspreekuur of heb je advies nodig over het invullen van formulieren? Dan kun je naar het spreekuur van de Formulierenbrigade. Er zitten wekelijks kundige mensen op je te wachten die je graag advies geven.

Computerspreekuur

Problemen met je computer, tablet of telefoon? Kom dan naar het gratis computerspreekuur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Iedere maandag-, woensdag- en donderdagmiddag zitten er van 13.30-15.30 uur vrijwilligers klaar die je graag helpen. Je kunt hier ook terecht als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar informatie op het internet.

Digi-taalcoach

In het digiTaalhuis kun je kosteloos op de computers die er staan oefenen met de Nederlandse taal. Iedere woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur is er een Digi-taalcoach aanwezig die je kan ondersteunen en helpen met deze programma’s. Je bent van harte welkom om op deze dagen te komen oefenen. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt, je kunt gewoon binnenlopen.

Formulierenbrigade

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade bieden ondersteuning bij het invullen van formulieren van de gemeente en de digitale overheid. Zij zitten in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever:

  • op dinsdag tussen 10.00-12.00 uur én van 13.30 tot 15.30 uur
  • op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Je kunt gratis terecht voor hulp.

Sollicitatie hulp

Het spreekuur Sollicitatie hulp wordt op afspraak gehouden. Mensen kunnen zich bij melden bij Monique Kromhout in het Taalhuis en zij zorgt vervolgens voor een afspraak.

Inloopspreekuur wijkregisseur en wijkagent

Elke donderdag van 13.30 tot 14.30 kunnen inwoners tijdens het inloopspreekuur voor Katwijk Noord spreken met de wijkregisseur en wijkagent.