Informatiepunt Digitale Overheid

Heeft u vragen over dingen die u moet regelen met de overheid? Wij helpen u graag verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Wij moeten steeds meer dingen zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. U moet dan wel een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan.

Veel mensen vinden dit toch nog lastig. Maar als u eenmaal weet hoe het werkt via de computer is het misschien minder moeilijk dan u dacht. Vaak heeft u ook nog sneller antwoord. Soms zelfs meteen. 

Wilt u iets regelen via de computer en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Of kent u misschien iemand die wat hulp nodig heeft? Kom vooral langs bij het Informatiepunt in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, wij helpen u graag en denken met u mee. Wij proberen u direct informatie te geven waar u mee verder kunt, of wij verwijzen u door naar de juiste organisatie. 

Wilt u misschien zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? U kunt dan ook computercursussen bij de bibliotheek volgen. 
Het Informatiepunt Digitale Overheid is voor iedereen, u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om hier gebruik van te maken. Iedereen is van harte welkom en de hulp is gratis!

Het Informatiepunt bevindt zich in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever en heeft de volgende openingstijden:

Maandag: 13.30-15.30 uur
Dinsdag: 10.00-12.00 uur & 13.30-16.00 uur
Woensdag: 13.30-15.30 uur
Donderdag: 13.30-15.30 uur