Boekstartfestival

Muzikale voorstelling

Bekijk de swingende muzikale voorstelling van Bibliotheek Katwijk en Muziekschool Katwijk over een lief vogeltje dat het erg spannend vindt om het nest te verlaten.

Meld je aan t/m vrijdag 18 juni en ontvang een link

Online mini BoekStartfestival op BoekStartdag

Bibliotheek Katwijk organiseert op zaterdag 19 juni een online feestje! BoekStart bestaat dit jaar namelijk 10 jaar in Katwijk én de eerste landelijk BoekStartdag wordt gevierd. Voor de bibliotheek dé gelegenheid om de allerjongsten en hun (groot)ouders iets aantrekkelijks aan te bieden. En dat doet de bieb met een online mini BoekStartfestival! Met onder meer de volgende activiteiten: een muzikale voorstelling, een knutselworkshop en boekentips. Alles is te volgen via de website van de bibliotheek.

Lees meer

Knutselworkshop

Doe mee met de superleuke Creakids workshop die speciaal voor deze dag is opgenomen vanaf het mini Voedselbos. Marleen laat je zien hoe je met natuurlijke materialen de levensloop van een vlinder kunt knutselen. Haar zoon Floris heeft dit leuke filmpje gemaakt.

De boekenplank van de bieb

Bekijk hier de allerleukste boekentips om met je kleintje te lezen. Evelien legt je alles uit en natuurlijk zijn ze te leen bij de bibliotheek.

Het belang van voorlezen

Wil je meer weten over de taalontwikkeling van je kindje, bekijk dan deze nuttige informatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin.