Zomerbieb: met leuke activiteiten voor jong en oud

Zangworkshop: ‘Zingend de zomer door’

Op maandag 22 juli om 19.30 uur neemt zangdocente Wieke Ubels de
deelnemers mee op een heus zangavontuur met leuke en makkelijke liedjes. Zingen geeft je energie en maakt blij. Na deze avond zal je zingend de zomer doorgaan.
Lees hier het hele bericht.

Workshop: Collages maken met Lisette Hogewoning

Tijdens deze workshop voor volwassenen op dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 12.30 uur ervaar je hoe leuk het is om je creativiteit kwijt te kunnen met het maken van je eigen collage.
Lees hier het hele bericht.

Lezing over roman ‘De Batavier’ door Ted Polet

Tijdens een boeiend half uurtje op zaterdag 24 augustus vanaf 14.00 uur vertelt zeevaarder en ex-stuurman Ted Polet alles over zijn debuutroman ‘de Batavier’. Een boek over een zeeman die met een tweemaster allerlei avonturen beleeft. Schuif gratis aan!
Lees hier het hele bericht

Gratis filmmiddag

Kom woensdag 24 juli om 14.00 uur naar een vrolijke film over een bekend en nieuwsgierig bijtje dat veel avonturen meemaakt. We kunnen niet teveel verklappen maar het wordt een leuke middag.
Lees hier het hele bericht.

Avondjeugdfilm mét popcorn

Tijdens deze zomerse avond draaien wij een leuke film over ’s werelds bekendste Nanny. Kom kijken naar dit onvergetelijke avontuur op donderdag 1 augustus om 19.00 uur. Voor 8-80 jaar.
Lees hier het hele bericht.  

Gratis filmmiddag

Voor een vermakelijke film over de lievelingshond van de Britse koningin kunnen kinderen van zes jaar en ouder op woensdagmiddag 14 augustus aanschuiven in de bibliotheek.
Lees hier het hele bericht.


Mario Kart gametoernooi = UITVERKOCHT

Max Verstappen vindt het ook een té gek spel, alleen heeft hij er nu minder tijd voor. Maar in de zomervakantie zijn er genoeg kids in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg te vinden die tijd hebben om de remmen los te laten gaan tijdens het Mario Kart gametoernooi in de Hoofdbieb. Ben je in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar en heb je zin in iets leuks, dan is dit spannende racetoernooi op woensdagmiddag 28 augustus van 14.00 tot 16.00 uur echt iets voor jou.

Race naar het hele bericht