Zomerbieb: met leuke activiteiten

Workshop: ZomerZang in Katwijk

Zingen is voor iedereen, zingen ontspant én geeft energie. Wil je het bewijs, meld je dan snel aan voor de workshop ‘ZomerZang in Katwijk’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek. Op woensdag 13 juli van 19.30 tot 21.30 uur neemt zangcoach Anjo van Hemert van Muziekschool Katwijk de deelnemers mee op een gezellig zangavontuur. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen.

Zing gezellig mee

Handlettering voor kinderen met 'tote bag'

Workshops: Tie dye T-shirt maken

Handlettering met klembordje (vanaf 14 jaar)

Marnicktheater speelt: Ezel en Leeuw naar de ruimte

Bibliotheek Katwijk heeft weer een superleuk Zomerbiebprogramma en daarin mag een kindervoorstelling van het Marnicktheater niet ontbreken. Op woensdag 20 juli spelen zij twee keer de prachtige interactieve voorstelling ‘Ezel en Leeuw naar de ruimte’ voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. De voorstellingen zijn te bekijken om 10.15 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever én om 12.15 uur in de Hoofdbibliotheek. Geniet met je kindje van het leuke verhaal en doe lekker mee!

Lees hier meer

Vakantielezen workshop: Sprookjesbingo

Vakantielezen workshop: BiebOlympics

Vakantielezen workshop: Moppenbeker

Crazy Challenge: Hou je ei heel!

Wie zin heeft in een Crazy Challenge in de zomervakantie zit bij de bibliotheek op de juiste plek. Op donderdagochtend 28 juli van 10.15 tot 11.45 uur hebben kinderen van 8 t/m 12 jaar wel een klusje te doen. Onder de titel ‘Hou je ei heel!’ moeten deelnemers een constructie verzinnen én bouwen om een rauw ei te beschermen die van grote hoogte naar beneden valt. Een superleuke uitdaging dus regel snel een toegangskaart!

Durf jij de uitdaging aan?

Tweedelige cursus: CoSpaces en Virtual Reality

Driedelige cursus: Stop-motion film maken

Bootcamp programmeren met micro:bit

  • Word ontwerper tijdens de supertoffe workshop Vinylsnijder

    Wist je dat de bibliotheek ook een vinylsnijder heeft? Hoe leuk is het om met dit apparaat je eigen gymtas of je kleding te bedrukken met een tof eigen ontwerp. Zet al je ontwerptalent in bij de workshop Vinylsnijder.

    Regel hier je kaartje

  • Speel de geheimzinnige Break-in box Archeologie

    Zin om Escape Room-ervaring op te doen? Bij de Break-in Box Archeologie ontrafel je het geheim van archeoloog Professor Rövers. Een Break-in box is een soort omgekeerde Escape Room: je moet er namelijk niet uit, maar ín zien te komen. Aan de hand van puzzels en het kraken van codes moet je de kist open zien te maken.

    Regel hier je kaartje