Als Bibliotheek proberen we met onze programma’s en activiteiten zoveel mogelijk tegemoet te komen aan
de wensen van docenten en leerlingen van het voortgezet onderwijs. Bij het samenstellen van het programma staan er twee pijlers centraal: Lezen is Leuk! Hoe verzamel ik de juiste informatie die ik nodig heb voor bijvoorbeeld een presentatie of een opdracht? 

Abonnement

Wanneer scholen materialen van de bibliotheek willen gebruiken is daar een abonnement voor nodig. Bibliotheek Katwijk biedt een basisabonnement aan voor het voortgezet onderwijs.

Collecties en projecten

Bibliotheek Katwijk stelt diverse collecties beschikbaar voor middelbare scholieren. Ook zijn er verschillende projecten waar hele klassen aan mee kunnen doen. Een overzicht van de collecties en de projecten vind je hier.

Jaarprogramma

Veel tieners zien lezen meer als verplichting dan iets wat ze graag doen. Bibliotheek Katwijk zet zich in om de sfeer van het ‘moeten’ te doorbreken. Het hele jaar door bieden wij middelbare scholen ondersteuning bij projecten of activiteiten die met lezen te maken hebben. In ons jaarprogramma vind je een overzicht van alles wat we in het schooljaar 2018-2019 aanbieden.

Contactpersoon

Voor vragen over de dienstverlening voor het voortgezet onderwijs kunt u terecht bij:

Nelina Houwaart
nhouwaart@bibliotheekkatwijk.nl
tel: 071-4060097
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag