Zomerse schaakmiddagen in de Zomerbieb

Gepubliceerd op: 4 juni 2017 13:45

Schaken in de bieb

Elke woensdagmiddag in de zomervakantie kan er naar hartenlust worden geschaakt door belangstellenden in de Hoofdbieb aan de Schelpendam. Iedereen die kan schaken en zin heeft in een potje schaak spelen is van harte welkom op deze vaste schaakwoensdagmiddag. Een leuke gelegenheid om met medespelers in contact te komen en sowieso een gratis uitje dichtbij huis.

Schaakborden

De bibliotheek regelt dat er schaakborden en schaakstukken klaar staan. Eerder dit jaar werd er in de bieb al een cursus schaken georganiseerd en naar aanleiding van de enthousiaste reacties, komt er nu een wekelijkse schaakmiddag in de zomerperiode. Voor koffie/thee wordt ook gezorgd.

Data

De vaste schaakmiddagen zijn op woensdagmiddag 12, 19 en 26 juli én op 2, 9 en 16 augustus tussen 15.00 en 17.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Schuif gerust aan, het kost niks en schaak lekker mee.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?