Zomerbieb: met leuke activiteiten voor jong en oud

Gepubliceerd op: 18 juni 2017 14:30

Zomerbieb

Onder de titel Zomerbieb biedt Bibliotheek Katwijk vanaf 16 juli, gedurende de zes weken van de zomervakantie, een afwisselend activiteitenprogramma aan voor een breed publiek. Inwoners en bezoekers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei leuke en verrassende activiteiten. In de Zomerbieb komen leesplezier, met nieuwe dingen kennismaken, meedoen en op een ontspannende manier met elkaar iets leren óf maken, samen.

Een bezige zomer in de bieb

Met het programma van de Zomerbieb hoeft niemand zich deze zomer te vervelen. Een paar voorbeelden: workshops handlettering, robotjes bouwen en programmeren met LEGO, kindertheatervoorstellingen gebaseerd op een prentenboek, een zangworkshop voor volwassenen, voorleesmomenten voor kleintjes, creatieve workshops zoals sieraden maken, wegwijzers maken in Ibizastyle en vaartuigen maken, fotografiecursussen (landschapsfotografie én wildlifefotografie), collages maken voor volwassenen, kindercollege over wie er beter vliegt, speurtocht boekenhelden, een gametoernooi Mario Kart 8, lezing over de Atlantik Wall en nog veel meer.

In alle vestigingen ligt de Zomerbiebfolder klaar die gratis is mee te nemen. Het volledige Zomerbiebprogramma is ook hier te vinden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de Zomerbiebactiviteiten is geopend. Sommige activiteiten zijn gratis te bezoeken, voor andere wordt een kleine entreeprijs gevraagd en moet je een toegangskaart hebben. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want deelnemen is populair. Een kaartje kopen kan bij de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg maar ook rechtstreeks hier