Zomerbieb vol leuke activiteiten

Gepubliceerd op: 4 juni 2017 14:30

Zomerbieb

Onder de titel Zomerbieb biedt Bibliotheek Katwijk vanaf 10 juli en gedurende zes weken een verrassend activiteitenprogramma aan voor een breed publiek. Inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg maar ook toeristen kunnen deelnemen aan allerlei leuke en afwisselende activiteiten. Bij de Zomerbieb gaan leesplezier en leesbevordering maar ook kennis maken met leuke activiteiten en andere dingen dan die je gewend bent, hand in hand. Een plek om iets met elkaar te doen, te ontspannen of juist iets te leren: dát is nu precies waar de Zomerbieb voor is bedoeld.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Vanuit de vaste bibliotheekvestigingen biedt de Zomerbieb een gevarieerd programma aan met activiteiten. Een paar voorbeelden: een zangworkshop voor volwassenen, kindervoorstellingen, kinderyoga, een workshop ‘Hoe overleef ik Frankwijk en de Fransen’, een tafeltennismiddag, een spannende middag voor de jeugd met als titel ‘Haaien rond de wereld, ook in Nederland’, fotografieworkshops met theorie in de bieb en vervolgens onder begeleiding de natuur in, kindercollege over de KRB, workshop jongleren, wekelijkse voorleesmomenten voor kleintjes en nog veel meer. Kijk hier voor het volledige Zomerbiebprogramma.

Meedoen?

Sommige activiteiten bij de Zomerbieb zijn gratis te bezoeken, voor andere wordt een kleine entreeprijs gevraagd en moet een toegangskaart worden gekocht. Dat kan aan de balies in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg maar ook rechtstreeks hier. Als je ergens bij wilt zijn, wacht dan zeker niet te lang met een kaartje kopen.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?