Zangworkshop 'Lekker samen zingen' voor volwassenen

Gepubliceerd op: 4 juni 2017 14:15

Zangworkshop

Zingen is voor iedereen. Zingen ontspant en geeft energie. Wie daar zelf het bewijs van wil ervaren, kan zich nu aanmelden voor de workshop ‘Lekker samen zingen’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Op maandag 10 juli om 19.30 uur neemt zangdocente Wieke Ubels de deelnemers mee op een heus zangavontuur. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen….

Plezier van zingen

Tijdens deze ontspannende workshop van anderhalf uur in de bieb besteedt Wieke Ubels, zangdocente van de Muziekschool Katwijk, op speelse wijze aandacht aan het gebruik van de stem, het ervaren van klank in het algemeen en mooie eenvoudige meerstemmige liedjes of canons. Het gaat er voornamelijk om te ervaren hoeveel plezier het zingen geeft. Aan de hand van een boekje met kleine liedjes, canons, mantra's wordt er samen gezongen en ook zullen losse oefeningen/spelletjes met klank worden gedaan. Daarbij zal van elkaars stem gebruik worden gemaakt door voor elkaar klank te maken en zo een soort klankbad te vormen.

Dus lekker samen zingen in combinatie met oefeningen en spelen met de stem. Ook is er aandacht voor de gezondheid van zingen en goed ademen. Samen plezier hebben en genieten: het zit allemaal in deze zangworkshop ‘Lekker samen zingen’. Als afsluiting staat er voor iedereen een drankje klaar. Een echte aanrader voor iedereen!

Meedoen?

Er kunnen 30 deelnemers worden geplaatst voor de zangworkshop ‘Lekker samen zingen’ in de Hoofdbieb. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Toegang: Є 5,-. Kaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier. Tot zings!

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?