Zangworkshop: 'Zingen met avontuur' voor volwassenen

Gepubliceerd op: 7 mei 2018 16:23

Plaatje met zingende mensen

Zingen is voor iedereen. Zingen ontspant én geeft energie. Wie daar zelf het bewijs van wil ervaren, kan zich nu aanmelden voor de workshop ‘Lekker samen zingen’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Op maandag 16 juli om 19.30 uur neemt zangcoach Annemarie Willems de deelnemers mee op een heus zangavontuur. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen, want zingen geeft lucht. Letterlijk.

Plezier van zingen

Tijdens deze ontspannende workshop van Annemarie Willems in de bieb kun je kennis maken met een breed repertoire: canons, een jazzy lied, iets Afrikaans en een voorzichtige improvisatie…, voor wie dat wil.

Samen plezier hebben en genieten: het zit allemaal in deze zangworkshop. Deelnemers aan eerdere workshops lieten de volgende enthousiaste reactie achter: “Annemarie neemt je mee in het ervaren van meerstemmige harmonie op een manier waar iedereen zich in kan vinden.”
Als afsluiting staat er een drankje klaar. Een echte aanrader voor iedereen!

Meedoen?

Er kunnen 30 deelnemers worden geplaatst voor de zangworkshop van Annemarie Willems op 16 juli om 19.30 uur in de Hoofdbieb. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Toegang: Є 5,-. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop én in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk.
Tot zings!

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?