Workshop 'Zeilen en varen' door Creakids

Gepubliceerd op: 10 juni 2017 20:45

Kinderen spelen met zelfgemaakte vaartuigen

Altijd een feestje om aan mee te doen: een knutselworkshop door Creakids Katwijk. Op zaterdag 21 juli staat er van 10.30 tot 12.30 uur weer eentje op het programma van de Zomerbieb. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen hun hart ophalen bij deze creatieve workshop in de Hoofdbieb met als thema: zeilen en varen.

Fantasie

vaartuigen

In de workshop kunnen de kinderen, onder leiding van Marleen Dijkdrent, lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is nu precies waar Creakids Katwijk voor staat. Met een beetje hulp gaan de kinderen aan de slag om hun eigen zeilboot / vaartuig te maken. Als een echte kunstenaar maken ze eerst een eigen ontwerp om daarna met allerlei materialen hun eigen creatie te bouwen. Want hoe vaart jouw vaartuig het snelst? Na afloop van de workshop wil je gelijk naar buiten om jouw prachtige zeilboot of vaartuig op het water uit te proberen.

Meedoen?

Alle creatievelingen die zin hebben om een boot te maken zijn van harte welkom op zaterdagmorgen 21 juli van 10.30 tot 12.30 uur in de Hoofdbibliotheek. De workshop is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Deelname aan deze superleuke knutselworkshop kost € 6,- per kind. Toegangskaarten zijn rechtstreeks hier te koop én in alle vestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?