Workshop kinderyoga in de Zomerbieb

Gepubliceerd op: 4 juni 2016 09:15

Workshop kinderyoga

Word je ook wel eens onrustig van alles om je heen? Dan is er deze zomer in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever een moment om tot jezelf te komen en mee te doen aan de workshop Kinderyoga. Op donderdag 17 augustus van 10.30 tot 11.30 uur neemt Elvira Pronk je mee naar yogaland. Ga je mee?

Kinderyoga

Ben je tussen de 5 en 10 jaar? Dan leer je in dit yoga-uurtje in de bieb hoe je warm kunt worden op ritmische muziek. Gebruik je fantasie als de kat, hond en slang elkaar vloeiend opvolgen. Bewust ademhalen en lekker in je vel zitten. Sterker voelen, grenzen aangeven en samenwerken. Jij bent goed zoals je bent en dat ervaar je bij de kinderyoga. Je leert respect te hebben voor elkaar, samen te werken maar vooral om samen plezier te maken. Yoga is niet prestatiegericht. Ieder kind doet mee op zijn/haar niveau. Elvira Pronk heeft veel ervaring en geeft kinderyoga aan particulieren en op scholen. Kijk ook eens op haar website.

Meedoen?

Er kunnen 10 kinderen meedoen aan de workshop Kinderyoga op donderdag 17 augustus in de bieb aan de Hoorneslaan. Toegang: Є 2,-. Kaarten zijn te koop in alle bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?