Kidsworkshop: Houten wegwijzer maken

Gepubliceerd op: 10 juni 2017 17:30

Altijd een topper om aan mee te doen: een knutselworkshop van Hippe Stippe. Op donderdag 16 augustus van 10.30 tot 12.00 uur geeft Petra van de Katwijkse webwinkel Hippe Stippe een onwijs leuke knutselworkshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in de Hoofdbibliotheek.

Waar ga je heen?

Wat wil jij aanwijzen? Welke kant wil je mensen opsturen? In het kader van de Zomerbieb kun je op deze ochtend gezellig een superleuke gekleurde houten wegwijzer in Ibiza-style komen maken. In de workshop maakt iedereen een prachtige zomerse wegwijzer. En reken maar dat het een plaatje wordt.

Meedoen?

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen hun hart ophalen bij deze creatieve workshop van Hippe Stippe. Er kunnen maximaal 30 deelnemers worden geplaatst. Meld je dus snel aan! Deelname: € 6,- per persoon, inclusief materialen. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?