Workshop 'Handlettering voor kinderen'

Gepubliceerd op: 28 juli 2017 16:11

voorbeeld vriendschapsschrift en kaart

Handlettering is helemaal hot en uitstekend te combineren met het thema van de Kinderboekenweek ‘Vriendschap’.

Daarom organiseert Bibliotheek Katwijk in de Kinderboekenweek een superleuke workshop Handlettering voor kinderen vanaf 7 jaar. Fleur Vooijs geeft op vrijdag 5 oktober van 16.00 tot 17.00 uur deze creatieve workshop Handlettering in de Hoofdbibliotheek en reken maar dat dit iets moois oplevert. Meld je snel aan!

Vriendschaps-schriften en kaarten

Handlettering is het moderne kalligraferen. Misschien ken je het wel van oude boeken. Sierlijk getekende letters of quotes. Tegenwoordig is het weer helemaal in om zelf sierlijke letters te tekenen. Fleur Vooijs gaat in de workshop Handlettering graag met de kinderen aan de slag met de basis van handlettering. Ze leert je van alles over hoe je leuk en origineel kunt vormgeven met verschillende letters. We gaan vriendschaps-schriften en kaarten maken en het resultaat gaat je zeker vrienden opleveren. Kijk ook eens op Fleurs’ Instagram: https://www.instagram.com/maf_handlettering/ en op haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/madeatfleur/ waar leuke voorbeeldjes te zien zijn van wat Fleur zoal maakt en doet.

Meedoen?

Er kunnen 20 kinderen voor deze workshop Handlettering over het thema Vriendschap worden geplaatst. Wacht dus zeker niet te lang met aanmelden. De leeftijd is vanaf 7 jaar want kinderen moeten kunnen schrijven. Nog even de datum: vrijdag 5 oktober van 16.00 - 17.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Toegang: Є 3,50. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.