Workshop Fantasiedieren tekenen voor moeder en kind

Gepubliceerd op: 4 juni 2016 09:45

Zelf een fantasiedier tekenen, samen met je moeder. Hoe leuk is dat! In de workshop ‘Fantasiedieren tekenen voor moeder en kind samen’ in de Hoofdbibliotheek kan alles. Onder leiding van Irene Kurpershoek kunnen moeders en dochters (vanaf 8 jaar) op dinsdagochtend 15 augustus hun hart ophalen met het tekenen van dieren in alle soorten en maten en in allerlei variaties. Verrassend, creatief en speels met elkaar aan de slag. Daar word je toch vrolijk van?

Fantasie

In deze tekenworkshop met tekenaar/schilderes Irene Kurpershoek (www.verhaalenbeeld.nl) kun je naar hartenlust fantaseren. Bijvoorbeeld: met kennis van vormen een dierenlijf maken en dan een mensachtig hoofd erop zetten… Hier komen heel verrassende resultaten uit! Lekker even speelser worden in je tekeningen en ideeën. Zonder meer een vrolijke workshop voor moeder en kind samen in het kader van de Zomerbieb.

Meedoen?

Er kunnen maximaal 8 koppels (moeder en kind samen) worden geplaatst voor de workshop Fantasiedieren tekenen op dinsdagmorgen 15 augustus. Toegang: Є 7,- voor moeder en kind samen. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?