Workshop en demonstratie tafeltennis bij de Zomerbieb

Gepubliceerd op: 4 juni 2017 09:00

Workshop tafeltennis

Tafeltennis kun je bijna overal doen. Op school, op de camping… en nu ook bij de bibliotheek! De bibliotheek wisselt op zaterdag 19 augustus van 13.30 tot 15.30 uur tijdelijk een leestafel in voor drie tafeltennistafels. Op de laatste dag van de Zomerbiebactiviteiten is er in de Hoofdbieb aan de Schelpendam een workshop en demonstratie tafeltennis voor kinderen vanaf 6 jaar. Sla lekker een tafeltennisballetje mee in de bieb en meld je aan voor deze leuke middag met de enthousiaste mensen van TTV Rijnsoever, dé tafeltennisvereniging van Katwijk.

Tafeltennisspelletjes

Tijdens deze superleuke en sportieve workshop leer je de belangrijkste slagen, zoals forehand, backhand, service en smash. Ook spelen we leuke tafeltennisspelletjes. Na afloop wordt er een gave demonstratie gegeven door de trainers. De workshop start om 13.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan ook snel in, er kunnen 30 kinderen meedoen. Natuurlijk zijn ouders ook welkom om te blijven kijken.

TTV Rijnsoever

De vrijwilligers van TTV Rijnsoever verzorgen deze workshop in de bieb. Een vereniging voor iedereen met als doel het stimuleren van beweging in Katwijk (en omgeving) door sport in teamverband écht leuk te maken. Sportiviteit (van recreatief tot bloedfanatiek) en gezelligheid staan bij ons altijd voorop. De tafeltenniszaterdagmiddag bij de Zomerbieb is een leuke gelegenheid om kennis te maken met deze club. Meer info: www.ttvrijnsoever.nl.

Meedoen?

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen. Prijs: € 2,- per persoon en voor een drankje wordt gezorgd. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?