Knutselworkshop: sieraden maken voor kids

Gepubliceerd op: 10 juli 2017 20:30

Altijd leuk om je eigen gemaakte sieraad te dragen en daar de hele zomer mee te pronken. Wie een ketting, armband, oorbellen of een sleutelhanger wil maken, kan op 24 juli van 10.30 tot 12.00 uur terecht bij de knutselworkshop ‘Sieraden maken voor kinderen’ in de hoofdbieb aan de Schelpendam.

Sieraden

In het kader van de Zomerbieb kun je op deze dinsdagochtend gezellig aanschuiven bij Yvonne Bruningmeijer die sieraden maken als haar grote hobby heeft. Yvonne heeft al diverse workshops voor kinderen gegeven, onder andere bij Boekhandel Van der Meer. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij deze creatieve workshop.

Meedoen?

Zin om gezellig samen aan de slag te gaan met een ketting, armband, oorbellen of sleutelhanger? Meld je dan nu aan! Er kunnen maximaal 14 deelnemers worden geplaatst in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Deelname: € 4,- per persoon, inclusief materialen. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?