Workshop: Borstelrobotjes maken

Gepubliceerd op: 10 juni 2017 21:30

twee borstelrobotjes

Dat wordt een supergave eerste dinsdagochtend van de zomervakantie met de workshop ‘Borstelrobotjes maken’ in de Hoofdbieb. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich inschrijven voor deze bijzondere knutselworkshop op dinsdag 17 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Wacht niet te lang met aanmelden want iedereen wil wel zo’n grappig borstelrobotje door het huis zien schuiven.

Borstelrobotje

In deze workshop gaan we een robotje bouwen van een afwasborstel, een batterij en een motortje. Laat het beestje de hele kamer ‘doorrennen’ en jaag je ouders de stuipen op het lijf! Je leert een beetje over elektronica en natuurlijk mag dit borstelrobotje na afloop van de workshop mee naar huis.

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze creatieve workshop? Meld je dan nu aan! Er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 7 jaar. Deelname: € 5,- per persoon. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?