Voorstelling kindertheater: 'Voor mijn allerbeste vriend'

Gepubliceerd op: 27 juli 2017 16:44

Voorstelling Voor mijn allerbeste vriend

Het is een goede traditie dat de bibliotheek in de Kinderboekenweek een leuke kindervoorstelling organiseert. Ook dit jaar is dat weer gelukt. Speciaal over het thema van de Kinderboekenweek 2018 ‘Vriendschap’ hebben wij een vrolijke, muzikale en interactieve voorstelling op het programma staan. Op zaterdag 6 oktober om 10.30 uur in het Dorpshuis in Valkenburg kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar genieten van de voorstelling ‘Voor mijn allerbeste vriend’ van Kindertheater deepdeep.

Voor mijn allerbeste vriend

In deze vrolijke en muzikale kindertheatervoorstelling gaat het over de thema’s vriendschap, jaloezie, eerlijkheid, natuur, dieren, maar ook over de kers op de taart. Eekhoorn is druk aan het verzamelen in het bos… van alles! Noten, bessen, eikels, bramen, vruchten, zaden en graan. De andere dieren in het bos vinden het maar niets, want wat blijft er nog over voor hun wintervoorraad? Ze vragen zich af waar eekhoorn dat allemaal voor nodig heeft. Wat ze niet weten is dat eekhoorn een vriendje heeft…, haar allerbeste vriendje…, die ze heel graag wil verrassen.

Kom je kijken?

Deze geweldige kindervoorstelling van Kindertheater deepdeep is gebaseerd op het gelijknamige kinderboekboekje van illustratrice Marieke ten Berge en schrijfster Willemijn de Weerd. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en wordt op zaterdag 6 oktober in het Dorpshuis (Kerkweg 3) in Valkenburg om 10.30 uur gespeeld. Kinderen van 2 t/m 9 jaar zijn van harte welkom om te kijken, luisteren en mee te doen. Toegang: € 2,50 per persoon. Kaarten zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en rechtstreeks hier.