Lekker voorlezen uit prentenboeken

Gepubliceerd op: 10 juni 2017 21:15

Heerlijk voorgelezen worden: het ís en blijft een feestje. We gaan het deze zomer een paar keer doen. Schuif gezellig aan bij zo’n leuke voorleesactiviteit in de bieb voor jonge kinderen.

Prentenboeken

Op vier momenten wordt er feestelijk voorgelezen uit de mooiste prentenboeken. Stuk voor stuk geweldige verhalen die ook nog eens op een bijzondere manier worden voorgelezen: soms met behulp van een zogenaamde voorleestas (met allerlei verrassende spullen die het verhaal nog beeldender maken) of soms met het voorleeskastje (waardoor alle kinderen het verhaal gelijk kunnen meekijken).

Wanneer en waar?

• Wo. 15 augustus om 15.00 uur in Bibliotheek Valkenburg: voorlezen
  • Vr. 17 augustus om 15.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever: voorlezen
  • Wo. 22 augustus om 15.00 uur in de Hoofdbibliotheek: voorlezen

Schuif ook eens gezellig aan bij zo’n voorleesmomentje in de bibliotheek. Het is gratis en het levert altijd een mooi verhaal op.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?