De VakantieBieb: hét zomercadeautje van de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 18 juni 2018 14:44

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Lezen zonder internet

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

iPad mini winnen?

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

Voor meer informatie: www.vakantiebieb.nl