Kidsworkshop 'Stokvriendje maken'

Gepubliceerd op: 21 juli 2017 15:55

De knutselworkshops van Petra van de Katwijkse webwinkel Hippe Stippe (www.hippestippe.nl) hebben geen introductie meer nodig. Altijd een topper om aan mee te doen.

Op zaterdag 13 oktober van 10.30 tot 12.00 uur kunnen kinderen vanaf 8 jaar terecht in de Hoofdbibliotheek om een stokvriendje te maken. En dat knutselt natuurlijk extra lekker in een Kinderboekenweek waarbij alles om het thema ‘Vriendschap’ draait.

Stokvriendje maken

Hoe ziet jouw vriendje eruit? Wordt het een paard, of een zeehond, ga je toch liever met een ooievaar naar huis of heb je nog iets heel anders in je hoofd? In het kader van de Kinderboekenweek kun je op deze zaterdagochtend in de bibliotheek gezellig je eigen fantasiedier op een stok komen maken waarbij je allerlei stoffen, touw en garen kunt gebruiken. Een ding staat vast: iedereen gaat altijd met een prachtig vriendje naar huis.

Meedoen?

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen met deze creatieve workshop, voor de jongere kinderen is begeleiding handig. Er kunnen maximaal 30 deelnemers worden geplaatst. Meld je dus snel aan! Deelname: € 6,- per persoon, inclusief materialen. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier