Speurtocht boekenhelden met leuke prijsjes

Gepubliceerd op: 10 juni 2017 19:30

Dansende kikker

In de Hoofdbieb en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever kun je van 30 juli t/m 11 augustus meedoen aan een leuke speurtocht met als titel ‘Boekenhelden’. Grote boekenhelden als Bob de Bouwer, Kikker, Vos en Haas, Winnie de Poeh en Jip en Janneke komen allemaal voorbij in deze speurtocht. Doe ook mee, word zelf een boekenheld en win ook nog eens een mooie prijs met deze speurtocht.

Speurtocht

In het kader van de Zomerbieb is er in twee bibliotheekvestigingen een speurtocht uitgezet met allerlei vragen over onze grote boekenhelden. Loop door de bieb en test je kennis over al die bekende figuren uit kinderboeken. Alle kinderen die zin hebben, kunnen meedoen: het kost niks en is nog leuk ook. Ouders, grootouders of je grote broer en zus mogen gerust een handje helpen bij het beantwoorden van de 10 vragen. Uit alle juiste antwoorden trekken we een paar winnaars die een leuk prijsje tegemoet kunnen zien, gesponsord door Boekhandel Van der Meer uit Noordwijk.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk.