Sing In voor baby's en peuters

Gepubliceerd op: 28 september 2016 16:10

foto van kleine kinderen die muziek maken

De Muziekschool Katwijk verzorgt op vrijdag 25 augustus twee kennismakingsbijeenkomsten van de cursus Muziek voor baby's en Muziek voor peuters in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek en schrijf je snel in.

Laat jouw kleintje genieten van muziek

Kinderen hebben enorm veel plezier in muziek en leren er veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind. Je kunt al bij de Muziekschool Katwijk terecht als je baby een half jaar oud is. Samen met jou zet je kind zijn eerste stapjes in muziek. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek.

Daarna wordt er onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat informatie gegeven over wat Bibliotheek Katwijk voor jouw kleintje allemaal voor leuks in huis heeft.

Op vrijdag 25 augustus is er in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever om 9.15 uur een Babysoos Sing In voor baby’s (6 maanden – 2 jaar) én om 10.15 uur voor peuters (2-4 jaar). Voor de eerste workshop zijn 10 kaarten beschikbaar en voor de tweede workshop 12 kaarten. Een kaart is voor 1 kind plus 1 ouder. De toegang is € 3,-. Toegangskaarten zijn te verkrijgen in alle bibliotheekvestigingen en rechtstreeks hier: voor baby's (6 maanden - 2 jaar) en voor peuters (2-4 jaar).

Cursus Muziekschool

Wie naar aanleiding van de kennismakingsbijeenkomsten in de bibliotheek door wil stromen naar een cursus Muziek voor baby’s of Muziek voor peuters kan zich gemakkelijk via de website van de muziekschool inschrijven.