Sing In voor baby's en peuters: kennismaken met muziek

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 16:10

foto van kleine kinderen die muziek maken

De Muziekschool Katwijk verzorgt op woensdag 29 augustus twee kennismakingsbijeenkomsten van de cursus Muziek voor baby's/peuters in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Handig om even een kijkje te nemen op deze ochtend in de bieb want in september start de echte cursus in de Muziekschool. Kom een uurtje meedoen en ervaar hoe leuk de combinatie tussen jonge kinderen en muziek is.

Laat jouw kleintje genieten van muziek

Kinderen hebben enorm veel plezier in muziek en leren er veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind. Je kunt al bij de Muziekschool Katwijk terecht als je baby vier maanden oud is. Samen met jou zet je kind zijn eerste stapjes in muziek. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek.

Na het muzikale feestje wordt er onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat informatie gegeven over wat Bibliotheek Katwijk voor leuks in huis heeft én doet voor jonge kinderen.

Erbij zijn?

Op woensdagochtend 29 augustus is er in de Hoofdbibliotheek om 9.15 uur een Sing In voor baby’s (4 maanden – 2 jaar) én om 10.15 uur voor peuters (2-4 jaar). Voor de eerste workshop zijn 10 kaarten beschikbaar en voor de tweede workshop 12 kaarten. Een kaart is voor 1 kind plus 1 ouder. De toegang is € 3,-. Toegangskaarten voor de twee workshops zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier:

Cursus Muziekschool

Wie naar aanleiding van de kennismakingsbijeenkomsten in de bibliotheek besluit door te stromen naar de officiële bijeenkomsten van de Muziekschool, kan dat direct regelen: voor de cursus Muziek voor baby’s en voor de cursus Muziek voor peuters. Aanmelden kan via: www.muziekschoolkatwijk.nl