Reserveringenspreekuur in De Roskam

Gepubliceerd op: 3 december 2017 13:00

Laptop met boeken

Vanaf 11 januari 2018 organiseert de bieb een wekelijks reserveringenspreekuur op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in De Roskam. Iedereen kan hier aanschuiven voor uitleg en hulp bij het online reserveren van bibliotheekmaterialen. In april 2017 is er een haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk in de Roskam geopend. Leden van de bieb kunnen hier van woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 20.00 uur hun boeken inleveren vanuit alle bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Reserveringenspreekuur

Er kunnen ook gereserveerde boeken, die via de website van de bibliotheek óf de Bibliotheek Wise app zijn gereserveerd, worden afgehaald en uitgeleend in De Roskam. Voor iedereen die uitleg wil of hulp bij het online reserveren van bibliotheekmaterialen is er vanaf donderdag 11 januari een gratis spreekuur. Wekelijks op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur kun je aanschuiven bij vrijwilligers Aleid en Hannie voor uitleg of hulp bij het online reserveren van bibliotheekmaterialen. Als je nog niet precies weet hoe het gaat om boeken te reserveren en naar De Roskam te laten sturen, dan is het handig om even bij dit spreekuur aan te wippen. Nog gezellig ook! Ben je in het bezit van een tablet en/of smartphone, dan kun je deze meenemen zodat de app om boeken te reserveren gelijk op het toestel kan worden gezet.
Is het gereserveerde boek eenmaal aangekomen in De Roskam, dan is het een fluitje van een cent om deze zelf te lenen. Met een geldige lenerspas én de selfservice apparatuur in De Roskam is iedereen in staat een boek dat voor je klaar staat, te lenen.

Graag tot ziens bij het haal- en brengpunt van Bibliotheek Katwijk in De Roskam en/of op het wekelijkse reserveringenspreekuur: donderdag van 14.00 – 16.00 uur.