Poppentheater speelt gratis voorstelling 'Wallie'

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 19:45

plaatje uit voorstelling Wallie

Genieten van een zomerse poppenkastvoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op donderdag 26 juli om 10.30 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Poppentheater Belletje Sterk speelt de poppenkastvoorstelling ‘Wallie’ voor kinderen vanaf 2 jaar. Iedereen is van harte welkom, kan gratis binnenlopen in de bieb en vol = vol.

Wallie

Poppentheater Belletje Sterk (www.belletjesterk.nl) speelt de vrolijke poppenkastvoorstelling ‘Wallie’. In dit echte strandverhaal woont Boy, samen met zijn vader, in een vissershuisje op het strand. Zijn vader gaat iedere dag naar zee om vis te vangen. Wanneer Boy zijn vader uitzwaait vindt hij een Toverboek op het strand.

Een leuke voorstelling over de vriendschap tussen een jongetje en een walvis. Deze voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek ‘De kleine walvis’ van Benji Davies. Aansluitend aan de voorstelling is er ook nog iets te knutselen.

Naar de poppenkast

Heb je een kindje van twee jaar of ouder onder je hoede? Kom dan ook op 26 juli naar de Hoofdbieb en geniet mee van deze poppenkastvoorstelling. De voorstelling begint om 10.30 uur, de toegang is gratis.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?