Poppentheater speelt gratis voorstelling 'De koning gaat kamperen'

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 20:00

Plaatje koning in gouden koets

Genieten van een zomerse poppenkastvoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op woensdag 25 juli om 10.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Poppentheater Belletje Sterk speelt de poppenkastvoorstelling ‘De koning gaat kamperen’ voor kinderen vanaf 3 jaar. Iedereen is van harte welkom, kan gratis binnenlopen en vol = vol.

De koning gaat kamperen

Poppentheater Belletje Sterk (www.belletjesterk.nl) speelt de vrolijke poppenkastvoorstelling ‘De koning gaat kamperen’. Een echt klassiek verhaal met Jan Klaassen en Katrijn. Zij gaan, net als zoveel mensen in de zomer, op vakantie. Maar voordat alle spullen zijn gepakt! Oei, gaat dat wel lukken? Nee, verder zeggen we niks. Kom maar lekker kijken of het verhaal goed afloopt, ook voor de koning. Aansluitend aan de voorstelling is er ook nog iets te knutselen.

Naar de poppenkast

Heb je een kindje van drie jaar of ouder onder je hoede? Kom dan ook op 25 juli gezellig naar Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan en geniet mee van deze poppenkastvoorstelling. De voorstelling begint om 10.30 uur, de toegang is gratis.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?