Openingstijden rond feestdagen

Gepubliceerd op: 2 november 2020 14:00

kersttak

De vestigingen van Bibliotheek Katwijk zijn rond de feestdagen zoveel mogelijk open. In de Hoofdbibliotheek en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever is iedereen welkom tijdens de normale openingstijden. Bibliotheek Rijnsburg in de Burgt is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De openingstijden van Bibliotheek Valkenburg zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag gesloten. In de bibliotheekvestigingen worden de maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nageleefd. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Gesloten

De bibliotheek is op een aantal momenten gesloten. Op donderdag 24 december sluiten alle bibliotheekvestigingen om 16.00 uur. Op vrijdag 25 december (1e Kerstdag) en zaterdag 26 december (2e Kerstdag) zijn alle vestigingen gesloten. Op donderdag 31 december (Oudjaar) sluiten de bibliotheken om 16.00 uur. Vrijdag 1 januari (Nieuwjaar) blijven alle bibliotheken dicht. Vanaf zaterdag 2 januari gelden in alle bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg weer de eerder genoemde openingstijden.

De bibliotheekmedewerkers wensen iedereen gezellige feestdagen toe. En graag tot ziens in het nieuwe jaar.