Marnick theater speelt gratis kindervoorstellingen

Gepubliceerd op: 10 juni 2017 21:00

foto van spelers voorstelling

Genieten van een kindertheatervoorstelling in het kader van de Zomerbieb? Dat kan op donderdag 19 juli in de Hoofdbieb om 14.30 uur én in Bibliotheek Valkenburg in Het Dorpshuis om 16.00 uur. Het Marnick theater speelt de voorstelling ‘Kleine Haas en Grote Haas’ in de Hoofdbieb en de voorstelling ‘De Gruffalo’ in Valkenburg. Beide voorstellingen duren ongeveer 20 minuten en er is gratis inloop tijdens de openstelling van de bibliotheek.

Voorstelling ‘Kleine Haas en Grote Haas’

voorkant boek

Een interactieve voorstelling met liedjes, geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar, gebaseerd op het prentenboek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’. Het verhaal gaat over de twee beste vrienden die samen met jullie een hele leuke dag hebben. Grote Haas, kom eens hier met je lange oren, ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Welkom om aan te schuiven op donderdag 19 juli om 14.30 uur in de Hoofdbibliotheek.

Voorstelling ‘De Gruffalo’

voorkant boek

Interactieve voorstelling met muziek en beweging speciaal voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar, gebaseerd op het prentenboek van Julia Donaldson. Het inmiddels veelvuldig onderscheiden verhaal gaat over een muisje dat niet alleen alle dieren die hem willen opeten te slim af is, maar ook de grote griezelige Gruffalo. Welkom om aan te schuiven op donderdag 19 juli om 16.00 uur in Bibliotheek Valkenburg in Het Dorpshuis.

Kom je kijken en meedoen?

Zin om met je kleintje te genieten van een van deze gratis voorstellingen van het Marnick theater? Gezellig! Kom dan ook op donderdag 19 juli naar de Hoofdbibliotheek (Schelpendam) óf naar Bibliotheek Valkenburg (Kerkweg) en geniet mee. De voorstelling in Katwijk is om 14.30 uur en in Valkenburg om 16.00 uur. De toegang is gratis, vol = vol.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?