Lezing: Koken met Karin (zonder pakjes en zakjes)

Gepubliceerd op: 22 juli 2017 20:07

Karin kookt

Culinair journalist en kookboekenschrijfster Karin Luiten, bekend van haar succesvolle kookboeken ‘Zonder pakjes en zakjes’ geeft op maandagavond 19 november om 20.00 uur een lezing met kleine proeverij in de Hoofdbibliotheek van Katwijk. Het wordt een vrolijke, interactieve avond met Karin die prima aansluit bij de campagne Nederland Leest met als thema: Voeding.

Karin zonder pakjes en zakjes

In de maand november waarin alles om voeding en eten draait, is Karin Luiten van ‘Koken met Karin zonder pakjes en zakjes’ natuurlijk een welkome gast in de bibliotheek. We gaan het uitgebreid hebben over pakjes en zakjes. Wat valt daar eigenlijk precies onder, en wat is er mis mee? Maar ook: wat is het alternatief? Hoe kun je lekker en gezond leven zonder al te veel gedoe? Ook diverse gezondheidshypes komen aan bod, van diëten tot detoxen, van glutenvrij tot koolhydraatarm, van zout tot suiker. Voor wie nu eindelijk eens wil weten hoe het precies allemaal zit, om daarna vol nieuwe inspiratie zelf de keuken in te duiken, zeker met de feestdagen in aantocht. En Karin regelt, samen met mensen uit het publiek, ook nog een lekker hapje. Voor wie alvast meer wil weten, kijk eens op de website en/of facebookpagina van Karin: www.kokenmetkarin.nl en/of www.facebook.com/kokenmetkarin/

Tijdens en na afloop van de lezing is Boekhandel Van der Meer aanwezig voor de verkoop van boeken, die Karin uiteraard ter plekke persoonlijk zal signeren.

Erbij zijn?

Zin om naar deze vrolijke avond met Karin en vol kookinspiratie te komen? Dat kan op maandag 19 november om 20.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Toegangskaarten zijn te koop rechtstreeks hier en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Prijs € 6,- voor leden en € 8,- voor niet-leden. Omdat we zijn wat we eten.