Kerstmiddag met Muziekschool

Gepubliceerd op: 14 december 2017 11:50

kerstmuziek

In de Hoofdbibliotheek en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever wordt op woensdagmiddag 20 december tussen 14.00 en 16.00 uur een gezellige Kerstmiddag georganiseerd voor jonge kinderen. We gaan met elkaar minikerstbomen vouwen én versieren uit oude boeken. Muziekschool Katwijk zorgt voor een muzikale kerstvertelling.

Kerstsprookje met de Muziekschool

Muziekschool Katwijk brengt tijdens deze Kerstmiddag tweemaal een bijzondere, muzikale kerstvertelling: in de Hoofdbieb van 14.00 tot 14.30 uur én in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever van 15.00 tot 15.30 uur. Op beide plekken zal muziekdocente Lilian van de Peet een kerstsprookje over de familie Muis vertellen, ondersteund door muziek van een mooi fluitensemble onder leiding van fluitjuf Marieke van der Horst.
Het wordt niet alleen een vertelling, er zullen ook bekende en minder bekende kerstliederen bij klinken en daarnaast zal de vertelster ook met alle aanwezige kinderen muzikale spelletjes doen. Een interactief gebeuren dus, waarbij iedereen mag komen luisteren en kan meedoen.

Kerstboom knutselen

Verder gaan we in beide bibliotheekvestigingen een leuke minikerstboom knutselen en natuurlijk mogen de boompjes daarna mee naar huis. We gaan er een gezellige en muzikale Kerstmiddag van maken op woensdagmiddag 20 december. De toegang is gratis.

Woensdag 20 december Kerstmiddag van 14.00-16.00 uur
Hoofdbibliotheek:
14.00-16.00 uur Minikerstboom knutselen
14.00-14.30 Kerstsprookje en optreden Muziekschool

Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever:
14.00-16.00 uur Minikerstboom knutselen
15.00-15.30 Kerstsprookje met optreden Muziekschool.