Jip en Janneke speurtocht in de Zomerbieb met leuke prijzen

Gepubliceerd op: 4 mei 2016 10:15

Jip en Janneke speurtocht

In de Hoofdbieb en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever kun je van 7 t/m 12 augustus meedoen aan een Jip en Janneke speurtocht. Jip en Janneke vormen niet alleen het bekendste, maar ook het meest geliefde kleuterduo van Nederland. De grappige en directe verhalen van Annie M.G. Schmidt en de kenmerkende zwart-wit illustraties van Fiep Westendorp spreken nog steeds tot de verbeelding. Meedoen aan een speurtocht in de bieb en een mooie prijs winnen wordt dan ook een inkoppertje!

Speurtocht met prijzen

Jip en Janneke zijn de aller- allerbeste vriendjes en altijd samen. In en om huis beleven ze veel avonturen. Schooltje spelen, in een grote regenplas stampen en ze doen een wedstrijd wie de meeste pannenkoeken kan eten. En ze vinden een hondje dat geen baas heeft en mogen het houden. In het kader van de Zomerbieb ligt er in twee bibliotheekvestigingen een speurtocht met vragen over dit beroemde tweetal klaar. Alle kinderen die zin hebben, kunnen meedoen: het kost niks en is nog leuk ook. En ouders mogen gerust een handje helpen bij het beantwoorden van de 10 vragen. Uit alle juiste antwoorden trekken we een paar winnaars die een mooie prijs winnen, beschikbaar gesteld door de HEMA in Katwijk.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk.