Jeugdactiviteiten op woensdagmiddag

Gepubliceerd op: 1 juli 2018 15:00

filmattributen

In de Hoofdbibliotheek gaan we voortaan op woensdagmiddag een leuke activiteit organiseren voor de jeugd. Dat kan een kindercollege zijn, een voorleesbingo, een workshop, een themamiddag met muziek of nog iets anders verrassends. Op woensdagmiddag 5 september starten we met een superleuke filmmiddag voor kinderen van alle leeftijden. De toegang is gratis.

Film over een eigenwijs konijn

Op woensdag 5 september om 14.00 uur vertonen we in de bibliotheek aan de Schelpendam een vrolijke familiefilm naar de boeken van Beatrix Potter, gemaakt in een combinatie van 3D-animatie en liveaction. Hoofdpersoon is een ondeugend en eigenwijs konijn die het nodige te stellen heeft met zijn buurman die niet echt een konijnenvriend is.

Meer jeugdfilmmiddagen op woensdagmiddag

Er komen meer van die gezellige filmmiddagen op woensdagmiddag in de Hoofdbibliotheek aan. Schrijf de data maar alvast op, alle films starten om 14.00 uur. Op 26 september draaien we een film over een jongen en zijn beste vriend, een giraf. Op 17 oktober wordt het lachen met een mummie die op zoek gaat naar zijn familie. Het kan niet anders dan dat we op 5 december een leuke Sintfilm gaan bekijken. En de laatste jeugdfilmmiddag is op 12 december en gaat over een leuk klein heksje dat het ene na het andere avontuur meemaakt.

Leden en niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom, dus schuif gezellig aan op deze woensdagmiddagen.