Gratis inloopspreekuur e-books

Gepubliceerd op: 27 maart 2017 13:00

Meisje leest e-book op tablet

Wij schenken graag extra aandacht aan het gratis lenen van e-books bij de bibliotheek. Voor een aantal mensen is het lezen van e-books op de eigen tablet of e-reader een uitkomst maar soms zijn er ook nog vragen over hoe je dat precies moet regelen. Daar speelt de bibliotheek op in door maandelijks een inloopspreekuur te houden op wisselende locaties, speciaal bedoeld voor vragen rondom het e-book-aanbod van de bieb.

Bibliotheekleden kunnen via de bieb duizenden e-books lezen in allerlei genres, zonder extra kosten. Bent u geïnteresseerd in het lezen van e-books en wilt u er meer over weten, we helpen u graag op weg.

Voor 2017 staat de volgende gratis spreekuren gepland:

• zaterdag 10 juni in de Hoofdbibliotheek: van 10.30 tot 12.30 uur.

Twee medewerkers zitten klaar om zoveel mogelijk vragen over e-books van een goed antwoord te voorzien. Zo adviseren zij bijvoorbeeld met het aanmaken van een web account of het overzetten van een e-book op een tablet of e-reader. Voor wie dit eenmaal doorheeft, gaat er een wereld van e-books voor open. Ook is er een handleiding voor thuis beschikbaar.

Graag tot ziens op het e-book spreekuur.