Wekelijkse informatiemiddag over vrijwilligerswerk in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever

Gepubliceerd op: 25 oktober 2015 14:29

Poster spreekuur VIP

Ga je op pad voor een boek, kom je thuis met een leuke vrijwilligersbaan: het kan zo-maar gebeuren. Medewerkers van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) zijn vanaf woensdagmiddag 28 oktober wekelijks te vinden in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever om informatie te geven over allerlei aspecten van vrijwilligerswerk.

Spreekuur in de bieb

Als vrijwilliger kun je iets extra’s betekenen voor de samenleving. Vrijwilligerswerk le-vert ook iets op: nieuwe mensen leren kennen, actief aan de slag gaan, (werk)ervaring opdoen en je talent delen met anderen. Iedereen heeft talent, groot of klein.

Ben je er nog niet uit wat voor soort vrijwilligerswerk bij je past? Wil je nieuwe talen-ten ontwikkelen of juist je huidige talent inzetten? Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een passende vrijwilligersbaan.
Iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk of hierover vragen heeft, is welkom op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Een afspraak maken is niet nodig. Samen met een medewerker van het Welzijnskwartier kan er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Maar ook vrijblijvend rondkijken in de vrijwilligers-vacatures is mogelijk.