Gratis kindervoorstelling 'Slaap, TIJGER, slaap...'

Gepubliceerd op: 3 december 2016 15:03

poster kindervoorstelling

Van woensdag 24 januari t/m zaterdag 3 februari is het weer tijd voor De Nationale Voorleesdagen: tien dagen voorleesplezier! Een echt voorleesfeest waar in de bibliotheekvestigingen volop aandacht aan wordt besteed. Zo speelt Kindertheater Kaboem! op zaterdag 3 februari om 11.00 uur de interactieve theater- én meespeelvoorstelling ‘slaap, TIJGER, slaap…’ in de Hoofdbibliotheek voor peuters en kleuters.

Slaap, TIJGER, slaap...

De kleurrijke en muzikale voorstelling ‘slaap, TIJGER, slaap…’ wordt opgevoerd door Kindertheater Kaboem! en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. De voorstelling is geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar 2018 ‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. Dit prentenboek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen. De voorstelling van Kindertheater Kaboem! duurt ongeveer 30 minuten. Ssst! De tijger slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar ze ligt wel vreselijk in de weg… Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Een heerlijke voorstelling waarbij de peuters en kleuters lekker kunnen meedoen.

Gratis

Schuif ook gezellig aan bij deze vrolijke voorstelling op zaterdag 3 februari om 11.00 uur in de Hoofdbieb. De toegang is gratis. Er is een vrije inloop met een maximum van ongeveer 50 kinderen. Wacht niet te lang en kom ook samen met uw (klein-) kind genieten van deze speciale voorstelling voor jonge kinderen in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018.