Gratis juridisch spreekuur in Hoofdbibliotheek

Gepubliceerd op: 25 juli 2016 15:37

foto juridisch spreekuur

Het advocatenkantoor Geelkerken Linskens verzorgt sinds begin 2016 een gratis juridisch spreekuur in de Hoofdbibliotheek. Geelkerken Linskens Advocaten is een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Leiden en Den Haag. Bij het kantoor werken 21 advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in familie- en erfrecht, arbeidsrecht, huur en koop van onroerend goed, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht.

Gratis spreekuur op dinsdagavond

In de even weken is op dinsdagavond is er van 18.00 uur tot 20.00 in de hoofdbibliotheek een advocaat aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. De spreekuren zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat die op dat moment aanwezig is, zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een andere advocaat van Geelkerken Linskens Advocaten die gespecialiseerd is op het rechtsgebied waarop uw vraag betrekking heeft.  

Afspraak maken?

juridisch spreekuur

In de komende periode is het juridisch spreekuur als volgt ingedeeld.

  • Op 12 december van 18-20 uur: Familie- en erfrecht.

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wel mogelijk en wordt aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt een afspraak maken via de website van Geelkerken Linskens Advocaten. Als u op de dag van het spreekuur verhinderd bent, of liever op het kantoor langskomt voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur, dan kunt u uiteraard ook een afspraak op het kantoor in Leiden (tel: 071-51 24 443).