Gratis jeugdfilmmiddag in herfstvakantie

Gepubliceerd op: 28 september 2016 15:37

Herfstvakantie, en juist dán kun je je wel eens vervelen. Of gewoon zin hebben in iets anders. Dat zit je bij de bibliotheek aan het goede adres. In de herfstvakantie organiseren wij een filmmiddag voor de jeugd: op woensdagmiddag 18 oktober van 14.00 tot 15.20 uur staat in de Hoofdbibliotheek een superleuke familiefilm op het programma, geschikt voor alle leeftijden.

Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril. Het verhaal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Gratis

De film is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het is een echte familiefilm dus vaders en moeders kunnen er ook gezellig bij blijven zitten. De toegang is gratis, schuif maar lekker aan en vol = vol. Voor kinderen onder de 6 jaar of die moeite hebben om zonder begeleiding de film te bekijken, vinden wij het fijn als er een ouder/verzorger meekomt.