Geldzorgen? Kom naar het financieel spreekuur

Gepubliceerd op: 5 juni 2017 14:21

Heeft u aan het eind van de maand regelmatig geld te kort? Wilt u advies over hoe u beter met geld kunt omgaan? Wilt u voorkomen dat u in de schulden terecht komt? Kom dan eens praten bij het gratis financieel spreekuur van ‘Grip op de Knip’ in de bibliotheek. Want niemand zit erop te wachten om schulden te hebben.

Grip op de Knip

De speciaal opgeleide vrijwilligers van ‘Grip op de Knip’ helpen mensen die hun financiële huishouding niet helemaal op orde hebben graag. Zij geven menselijk, betrouwbaar en professioneel advies over geldzaken en helpen u om niet in de schulden te raken of uit de schulden te komen. Hoe eerder u bij hen komt, hoe beter. Wacht niet tot u zich geen raad meer weet maar kom vooral tijdig. Ga gewoon eens praten, het kost niets. Alles wat u vertelt, blijft geheim.

Data spreekuur

Het financieel spreekuur van ‘Grip op de Knip’ is op de volgende donderdagmiddagen van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, Hoorneslaan 297: 8 en 22 juni.