Duik in de praktijk van de fotobewerking

Gepubliceerd op: 28 september 2017 16:42

foto na fotobewerking

De fotografen Menno van Duijn en Joost Bouwmeester zijn regelmatig te gast in de bibliotheek met hun succesvolle fotografieworkshops. Na een theorieavond over fotobewerking op 7 november, geven zij op woensdag 14 november om 19.30 uur een échte praktijkavond in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever waarbij de deelnemers zelf volop aan de slag gaan met het bewerken van foto’s. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar voor deze unieke gelegenheid.

Praktijkavond fotobewerking

Op 14 november begeleiden Menno en Joost de cursisten om de theorie van fotobewerking om te zetten in de praktijk. Op de laptops van de bibliotheek is het fotobewerkingsprogramma Adobe Lightroom geïnstalleerd en daar kunnen de deelnemers gebruik van maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen laptop mee te nemen als Lightroom hierop is geïnstalleerd.

Na een korte terugblik op de theorie helpen Menno en Joost iedereen om de fotobewerking onder de knie te krijgen. Als er algemene vragen of opmerkingen zijn, wordt het grote digibord gebruikt zodat iedereen kan meekijken.

Erbij zijn?

Deze praktijkavond is voor slechts 12 personen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Pak deze kans op woensdag 14 november om 19.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever om zelf aan de slag te gaan met het bewerken van foto’s. De zaal is open om 19.00 uur.
Deelname: € 10,- voor leden en € 12,- voor niet-leden van de bibliotheek. Koop een toegangskaart in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.