Determinatiespreekuur: voor vondsten uit de natuur

Gepubliceerd op: 21 november 2016 16:44

vondst uit de natuur

Op het strand en in de duinen is van alles te vinden. Misschien heb je ook iets liggen dat je in de natuur hebt aangetroffen: een mooie schelp, steen, bot of fossiel, waarvan je je afvraagt wat het toch is. Dan is het Determinatie-inloopspreekuur op donderdagavond 22 februari van 18.30 tot 20.00 uur echt iets voor jou. Experts van Naturalis en het Natuurcentrum Katwijk zijn in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam aanwezig om jouw vondst te bekijken en er iets meer over te vertellen. Natuurlijk beantwoorden ze ook graag allerlei vragen.

Tijdens een eerdere versie van het determinatiespreekuur werden er allerlei zeldzaamheden binnengebracht: een vuurstenen speerpunt, een tand van een potvis, de rib van een walvis en nog veel meer! Aarzel niet en loop gewoon even binnen: iedereen is welkom, jong en oud. Het kost overigens niets om bij de experts aan te schuiven. Graag tot donderdagavond 22 februari in de Hoofdbibliotheek Katwijk.